U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Ronse » Hoevehotel Ronse

Hoevehotel Ronse

Maagdenstraat, 36
9600 Ronse (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0468253108
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Hoevehotel Ronse Tussen het Muziekbos (3km) & het centrum van Ronse (2,5km) ligt ‘Hoevehotel Ronse’. Vlak naast ‘Klein Frankrijk’ gelegen maar met de rust & het uitzicht op de glooiende heuvels.
Ideaal dus voor een overnachting in 7 ruime moderne kamers met prachtig uitzicht & uiteraard is het hotel overal voorzien van gratis WIFI. Er is voldoende gratis privéparking voorzien aan de voorkant van het gebouw.
In het hotel kunt u zich helemaal thuis voelen buiten op het terras of binnen in de zithoek (met TV, boeken) & eventueel een streekbiertje. Een ideale manier om je te ontspannen & terug tot jezelf te komen na een zware werkdag, vergaderingen, …
Wil je nog even doorwerken? Geen probleem! De kamers zijn allen voorzien van een bureautje & gratis WIFI. De eetplaats en/of zithoek zijn ideaal om samen met je collega’s nog even verder te werken aan een project dat af moet.
Na een stille & rustige nacht ‘s morgens wakker worden, uitkijkend naar het uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende streekproducten en ander lekkers, zodat je na een volwaardig ontbijt de dag vlot & fris kan beginnen.
Park Pairi Daiza is vlot te bezoeken na een ritje van ongeveer 30 minuten.
‘Hoevehotel Ronse’ beschikt over een extra-toegankelijke kamer & kreeg hiervoor het A+ label. Alsook verblijf je in een ‘Groene Sleutel’-accomodatie.
Diensten: Gratis ontbijt, Gratis wifi, Ruime privé parking, Landelijk gelegen, Rolstoeltoegankelijk
Openingstijden:
Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy