U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Semmerzake

Hotel Semmerzake

Hieronder vindt u een overzicht van alle hotels in Semmerzake. Voor een overzicht van hotels in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar hotel Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met hotels om via één e-mail in contact te komen met meerdere hotels tegelijk.

1

Cimbarsaca

Dorpstraat 39, 9890 Semmerzake (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0498241119, Fax: 093841734, BTW-nr: 882396330
Cimbarsaca is een charmante B&B gelegen tussen Gent en Oudenaarde.
Wanneer je de N60 verlaat ter hoogte van Eke-Nazareth en via de kronkelende weg de Scheldebrug over rijdt, kom je in het rustige Scheldedorp Semmerzake. Op het eind van de weg staat op de hoek een met smaak gerenoveerde 19de eeuwse burgerwoning met een geschiedenis van een burgemeestersfamilie.
Via de fraaie entreehall wandel je een oase van rust binnen. Rustig onthaasten en genieten in stijl dat kan in Cimbarsaca, een adembenemende charme met enkel de klant als koning voor ogen.
Cimbarsaca is de perfecte uitvalsbasis voor wie de Vlaamse Ardennen en zijn rijk verleden wil verkennen. Tal van karaktervolle dorpen en hun prachtige natuur op wandel- en fietsafstand.
En alsof we nog niet al onze troeven hebben uitgespeeld kunnen seminaries, vergaderingen en cursussen zoveel vlotter verlopen in een aangename seminarieruimte met zicht op de inspirerende tuin. Bij een verzorgde zakenlunch vallen beslissingen vanzelf en worden knopen gemakkelijker doorgehakt.
Ik hoop u daar binnenkort te mogen ontmoeten!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Cimbarsaca

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy