U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Tervuren

Hotel Tervuren

Hieronder vindt u een overzicht van alle hotels in Tervuren. Voor een overzicht van hotels in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar hotel Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met hotels om via één e-mail in contact te komen met meerdere hotels tegelijk.

1

Hotel la vignette

Leuvensesteenweg 12, 1970 Tervuren (Vlaams-Brabant)
Tel: 027678356, Fax: 027678329, BTW-nr: 0457519306
Dit familie hotel wordt sedert 1897 uitgebaat door dezelfde familie.

Het hotel dat zich bevind in Tervuren, tussen Leuven en Brussel, ligt op een steenworp van de nationale luchthaven van Zaventem.
Het centrum van Brussel is heel vlot te bereiken met tram 44, waarvan de halte zich op 50m van het hotel situeert. De unieke ligging van het hotel, rechtover het Park van Tervuren en het Museum voor Midden Afrika, geven het hotel een extra cachet.

Recent werd het hotel volledig vernieuwd en is uitgerust met alle moderne comfort. Al onze kamers hebben een eigen badkamer, tv en draadloos internet. In onze Business en Exclusieve kamers komt daarbovenop ook nog een minibar en een zithoek. Ons hotel beschikt eveneens over een bar, restaurant met terras. Parkeren kan makkellijk op de ruime parking voor onze deur. Voor gasten die langere tijd bij ons verblijven hebben wij ook een aantal mooie en ruime flats ter beschikking op basis van aparthotel.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hotel la vignette

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy